Op vakantie met jouw paard/pony?

Wanneer je op vakantie gaat, begrijpen wij dat je jouw pony/paard met een gerust gevoel wilt achterlaten. Je kunt dan ook jouw pony/paard bij ons stallen gedurende jouw vakantie en wij zullen ervoor zorgen dat je zorgeloos op vakantie gaat.

Wanneer je verblijft op de gezellige boerencamping “De Victorie” op slechts 300 meter afstand en je neemt graag jouw pony/paard mee, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het stallen van jouw paard of pony kost € 17,50 per dag (een dag is 24 uur). Deze prijs is inclusief maximaal 3 kg sportbrok per dag, hooi, stro en het gebruik van een zadelkast. Tevens mag je gebruik maken van alle faciliteiten welke je hier kunt vinden.

Daarnaast kunnen wij er uiteraard voor zorgen dat de stal gemest wordt en dat jouw paard/pony naar buiten komt. In de herfst/winter gaan de paarden in de paddock en in de lente/zomer gaan zij in de wei. Daarnaast kunnen wij ook de gehele verzorging/training van jouw pony/paard op ons nemen. Alle mogelijkheden en tarieven kun je vinden op deze pagina.

Voor vragen of boekingen neem gerust contact op!